Tester Parfüm - Orjinal Tester Parfüm

Orjinal tester parfüm modelleri, ünlü markaların orjjinal tester ürünleri tanıtım ve tavsiye blogu

2019 Yılında En Çok Satan Parfüm Listesi

1. Calvin Klein Euphoria

 

https://www.outletparfumler.com/image/cache/catalog/gorsel/calvin-klein-euphoria-edp-100-ml-kadin-parfum-1000x1000.jpg

Birbirinden seçkin ünlü markaların etkileyici ve orijinal parfümlerine uygun fiyatlarla güvenli bir şekilde sahip olmanın yolu online alışveriş denilince akla gelen ilk adres olan hepsiburada. com’dan geçiyor. Bayanların günlük hayattaki vazgeçilmez araçlarından biri olan parfümler, güzel kokuları ve uzun süren kalıcı etkileriyle iyi ve özgüvenli hissetmenizi sağlayan en önemli ürünlerden bir tanesidir. Hepsiburada.com teninize ve ruhunuza uygun birçok parfüm seçeneği ile ihtiyacınıza özel bu ürünleri ayağınıza kadar getiriyor. Ürün kategorimizde yer alan Calvin Klein Euphoria parfüm, tüm ciltlere uygun bir şekilde üretilmiş olup tutku, çekicilik ve cazibenin eşsiz bir karışımıdır. Egzotik meyvelerin ve kokusuyla sizi baştan çıkaracak olan en güzel çiçeklerin harika karışımıyla harmanlanmıştır. Tepe noktasında cildi gerici ve nemlendirici etkisiyle doğal antiseptik olan Sicilya bergamotu, yeşil sulu akorun çevrelediği taze egzotik hurma ile hayat bulan parfüm; orta noktasında Euphoria’nın esansındaki taze nilüfer çiçeğinin üzerine manolya ve orkide ile zenginleştirilmiştir. Alt noktalarında ise sandal ağacı, bailey kremsi akorlar ve el değmemiş sıvı kehribar ile canlanan Euphoria daha narin, parlak ve etkiyici bir yorum ile sizlerin beğenisine sunulmuştur. Uzun süreli kalıcı etkisi ve baştan çıkarıcı meyve ve çiçek notalarıyla sizi kendisine hayran bırakacak olan Calvin Klein Euphoria Edp 100 ml kadın parfümü, online alışveriş mağazanız olan hepsiburada.com farkıyla orijinal ürün, uygun fiyat avantajlarına sahip olmanız için sizleri bekliyor.

Cilt Tipleri
Tüm cilt tipleri için uygundur.

 

Ürün Özellikleri
Esans: Oryantal. Sonu olmayan bir yolculuk. Keşfedilen yeni özgürlüğün ilhamıyla yaşanan bir hayal." Calvin Klein.

Provakatif, seksi, duygusal, şık… Egzotik meyveler ve baştan çıkarıcı çiçek notalarının kontrastı. Euphoria gizemini, orijinal kokunun daha narin, parlak ve etkileyici yorumu ile tadın..

Tepe Notası: Büyüleyici sicilya bergamutunun zenginleştirdiği ve sulu yeşil akorun sardığı taze egzotik hurmanın görkemli bir girişi ile canlanıyor.

Kalp Notası: "Kalp Notası: Enerjik beyaz hanımeli çiçeği ile ustaca uyum sağlayan, göz kamaştırıcı orkide ve manolya notaları Euphoria’nın esansındaki taze nilüfer çiçeğinin çiçeksi özüne feminenlik ve gizem katıyor.

Dip Notası: Baş döndüren aynı zamanda hafif ve şehvetli finale yaklaşırken, beyaz sandal ağacı, el değmemiş sıvı kehribar ve bailey's in cezbedici kremsi uyumu ile harmanlanıyor

Ürün Avantajları
Günlük kullanıma uygundur.

Ürün Kullanımı
Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.


2. Tom Ford Black Orchid

https://www.outletparfumler.com/image/cache/catalog/feed_1/509-tom-ford-black-orchid-edp-100-ml-tester-1000x1000.jpg

Ürün Özellikleri
Esans: Baharatlı, Oryantal Lüks ve sofistike bir koku olan Tom Ford Black Orchid, zengin koku ahenkleri, siyah orkideler ve baharattan meydana gelen cazibeli iksiriyle tenin doğal kokusuna eşlik ediyor.

Parfümünün üst notaları taze bergamot ve nefis siyah kuşüzümü ile karıştırılmış, black truffle ve ylang ylang’ dan oluşan duyulara hitap eden bir harman ile açılıyor.

Orta notalarda koyu, baştan çıkarıcı çiçek kokuları ve zengin mevye aromalarının ahenkleri ile harmanlanmış, özel olarak aşılanıp yetiştirilmiş Tom Ford Black Orchid ile birleşiyor. Bu nota baş döndürücü lotus ağacı ile derinleşiyor.

Alt notaları arzulara düşkünlüğü sergileyen noir gourmand ahengi, paçuli, tütsü ve vetiver ile dengelenmiş. Vanilya, sıcak balsam ve pürüzsüz sandal ağacına akıcı bir kremsilik katıyor.

Black Orchid sadece Tom Ford için yetiştirilen siyah orkidelerden üretildi.

Kokunun yaratım aşamasında tüm çiçekleri inceleyen Tom Ford, hayal ettiği esansı bulamayınca, kendisi için özel bir çiçek üretilmesini istedi. Böylece dünyanın en nadide ve tek siyah orkidesi yaratılarak,TOM FORD BLACK ORCHID adı verilmiştir.

Farklı, eşsiz, lüks ve sofistike olan bu parfüm sizi çok özel hissettirtir.

Tepe Notası: Taze Bergamot, Siyah Kuşüzümü, Black Truffle, Ylang Ylang

Kalp Notası: Lotus Ağacı, Siyah Orkide

Dip Notası: Paçuli, Tütsü, Vativer, Vanilya

Ürün Avantajları
Günlük kullanıma uygundur.

Ürün Kullanımı
Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.


3. Viktor Rolf Flowerbomb

https://www.outletparfumler.com/image/cache/catalog/gorsel/viktor-rolf-flowerbomb-edp-100-ml-1000x1000.jpg

Uçuk pembenin ve siyahımsı tonların bir araya gelerek oluşturduğu o göz alıcı uyum tek bir şişede birleşiyor. Victor Rolf Flowerbomb EDP Bayan Parfüm 100 ml ürünü bu konuda hem gözünüze hem de hislerinize hitap etmektedir. Tüm çiçeklerin o renkliliği, canlılığı ve parlaklığı bir araya gelerek benzersiz bir deneyim ortaya çıkarıyor. Bu benzersiz deneyim nasıl ki negatifleri pozitife, siyahları pembeye dönüştürüyorsa kadını da çiçeklere dönüştürüyor. Bu konuda son derece iddialı bir marka olan Victor Rolf, siz bayanlara frezya, yasemin, zambak, orkide ve sentifonilia gülü esanslarını harmanlayarak baş döndürücü bir şekilde sunuyor. Kadınsılığı ve kadının o masum yönünü sizlere en iyi şekilde aktaran bu benzersiz kokuyla en kısa sürede tanışmalısınız.

4. Calvin Klein One

https://www.outletparfumler.com/image/cache/catalog/gorsel/calvin-klein-one-edt-200-ml-unisex-parfum-1000x1000.jpg

CK One unisex parfüm hem kadınlar hem de erkekler için canlandırıcı bir etkiye sahip. Calvin Klein'ın unisex parfümü Ck One yenilikçi kokusuyla yıllardan beri gönülleri fethediyor. Calvin Klein One unisex parfüm yeşil notalar, meyveler ve turunçgillerle dolu bir açılış, papaya meyvesi ile egzotik bir dokunuş kazanıyor. Çiçekler ve baskın kokulu odunlar parfümün hem yumuşak hem de sert iki farklı yönünü gösteriyor. Temiz, taze ama aynı zamanda çiçeksi ve hafifçe tatlı bu parfümün optimistik karakteri hayata hep pozitif tarafından bakmanızı sağlayacak. Üst nota: Yeşil notalar, ananas, mandalina, bergamot, papaya, kakule, limon. Kalp: Menekşe, muskat, orris kökü, yasemin, inci çiçeği, gül. Dip nota: Sandal ağacı, amber, misk, sedir ağacı, meşe yosunu. Burun: Alberto Morillos ve Harry Fremont. Piyasaya Çıkış Yılı: 1994 Ürünün tepe notasında bergamot, ananas, papaya; Kalp notasında yasemin, gül, menekşe, hindistan cevizi; dip notasında misk amber ve tepe notasından dip notaya yeşil çay akoru bulunur.

unisex parfüm.bu imajı pekiştirmek için reklamlarında oynayan kadın modellerin bazı kadınsı vücut özelliklerinin gelişmemiş ve belli düzeyde erkeksi hatlar taşımaları (ve vice versa) ile erkek ve kadın arasındaki farkın ortadan kaldırıldığı, dolayısıyla modellerden hangisinin kadın hangisinin erkek olduğunu anlamanın çok zor olduğu parfüm. slogan "a fragrance for a man or a woman".sonradan başka bir cinlik yapılarak "just be" sloganlı ck be piyasaya sürüldü, o ayrı.

 

5. Bvlgari Omnia Crystalline

https://www.outletparfumler.com/image/cache/catalog/gorsel/bvlgari-omnia-crystalline-edt-65-ml-1000x1000.jpg

Bvlgari Omnia Crystalline EDP Bayan Parfüm 65 ml Bvlgari, mücevher – parfüm serisine bir yenisini daha ekledi. Bvlgari Omnia Crystalline EDP Bayan Parfüm, içeriğinde bulunan çiçek ve odunsu kokularla size eşsiz bir hava katacak. Lotus çiçeğinin katkısıyla çok hoş bir kokuya sahip olan ürün Akdeniz çiçeklerinin de etkisi sayesinde gün içerisinde kaybettiğiniz enerjinizi geri kazanacaksınız. Mücevher şeklindeki şişesiyle de dikkatlerden kaçmayan bu ürün 65 ml’lik ürün seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunuldu. Şişenin her notasında farklı bir koku sizleri bekliyor. Üst kısımlarda lotus çiçeği ve mandalina kokusunu, kalp noktasında süsen kökü ve güneş çiçeği ve alt noktasında da beyaz sandal ağacı ile miskten oluşan bu parfüm size iyi gelecek. Hem siz kokunuzla büyülenecek hem de etrafınızdakileri etkileyeceksiniz.

Kristal ışıltısından yola çıkılarak tasarlanan Bvlgari Omnia Crystalline parfüm, çiçek yapraklarının dokunuşunu ve pırıltılı bir dünyanın kokusunu sizlere sunuyor. Berraklığın ve saflığın birebir yansıtıldığı Bvlgari Omnia Crystalline, adeta büyülü bir kompozisyonun içine yapacağınız yolculuk için vize veriyor. Çiçek kokularının meyveli notalarla buluştuğu Bvlgari Omnia Crystalline, odunsu nüanslarla harmanlanıp şeffaflığa bürünüyor. Ferah bir kokunun yanı sıra, çekicilik, şehvet ve seksapalite vaat eden bu parfüm, kendine güvenen ve iddialı bayanların vazgeçilmezi. Hem gündüz, hem de gece kullanımına uygun olan Bvlgari’nin bu kokusu, bahar esintisini gün boyu üzerinizde taşıma imkânı veriyor. Şişe tasarımıyla da farkını bu parfümde de ortaya koyan Bvlgari, iç içe geçmiş iki halkadan yola çıkarak tasarladığı ve metal detaylarla vurguladığı Bvlgari Omnia Crystalline parfümün şişesi tamamen kristal bir görünüme sahip. Kristalin saflığını ve çekiciliğini parfümünde olduğu gibi şişe tasarımıyla da yansıtan Bvlgari Omnia Crystalline, çekici ve gizemli bir havayı içinize çekmenizi sağlıyor. Gösterişli bir mücevher, parfüm olsaydı nasıl kokardı sorusuna en çok yakışan cevap olan Bvlgari Omnia Crystalline; en beğenilen parfümlerden biri olmasının hakkını tamamen veriyor.

 

Kaynak: https://www.outletparfumler.com